Rólunk

Hogy kezdődött?

Egy coach iskolában végezünk Veronikával és mikor vége lett a képzésnek egy csapatösszejövetelen, pont az élet negatív végét fogtam meg egy aktuális csalódás miatt, amikor Veronika elkezdte alkalmazni szuper coach tudását és feltette nekem azt a kérdést, hogy ok…
 de akkor mit csinálnál igazán szívesen?!

Mivel pont nem számított semmi… valós belső érzéseimből válaszoltam neki, (nem a logikus agyammal)….kiborultak belőlem a vágyaim….a régen dédelgetett céljaim, a logó, a coaching, mint lételemem és lefestettem vágyott jövőmet , melynek ez a nőknek szóló közösség is az egyik fontos eleme volt (megvolt a neve, működésének elmélete, szinte minden).
Majd meglepő módon, a nagy véletlenek mentén Veronikának szintén hasonló elképzelései voltak a jövőt illetően…..és  döbbenettel, lelkesedéssel teli szemmel elkezdtük kreálni ezt a csodát fejben.
Természetesen nem egy nap alatt állt össze, de már az első alkalom bebizonyította, hogy erre van igény, van helye, létjogosultsága ennek a kezdeményezésnek.
Amikor az első budapesti alkalmunkat megtartottuk és az álom valóságot öltött életem egyik legeufórikusabb élménye volt, főleg, hogy a részvevők pontosan azokat a tapasztalatokat mondták vissza az alkalom végén, ami nekünk a tervünk volt.
Igazán meghatározó pillanat volt.
Azóta sok minden megállított minket, de ez lett a MISSZIÓNK, és a jövőben nagyon sok Nőnek szeretnénk támogató, elismerő közösséget, önszeretetet, megvalósul álmokat és teljesség megteremtésének lehetőségét biztosítani.
Hálás vagyok a sorsnak, hogy megteremtette ezt a negatív pillanatot , ahol teret kaphattak vágyaim, hogy volt ott egy csodás Nő, aki mert tőlem kérdezni és volt ideje meghallgatni.
Várom a folytatást 🙂

KOCSIS KRISZTINA

life coach és lélek tréner.
 
Nőknek segítek, hogy közelebb kerülhessenek önmagukhoz és könnyedebben
tudják megélni a mindennapjaikat!
Az önszeretet és az önbecsülés mértéke minden működésünk alapja, ezért fontos hogy ezen is dolgozzunk.
 Hitvallásom:
“Mindenki megteremtheti a számára
legmegfelelőbb működést az élet minden területén, ha meri választani önmagát!”
Segítőim a kérdések, melyek segítenek, hogy megtaláld önmagadban válaszaidat és nem tanácsadással hanem meggyőződéseidből fog változni világod!
Ha úgy érzed, hogy felborult az egyensúly bizonyos életterületeiden, ami frusztrációt okoz, segítek ezeket az állapotokat kibogózni és kisimítani!
Ha egy segítő kézre van szükséged ahhoz, hogy stabilabb légy, lebonthasd a falaidat,amik nem engedik a továbbjutást, jobban akarod szeretni önmagad … keress bizalommal.
”A legelegánsabb dolog a világon, ha megmutathatod valakinek önmaga nagyszerűségét!”

GERMAN VERONIKA

Énmárka-építő és élettér- tréner.
 
Az egyensúlyra törekszem.
Filozófiám, hogy mindenkiben
benne van a saját brandje, a márkája,
amit sose késő megtalálni.
Sokan egész életükben mások
által elképzelt életet élnek, alkalmazkodnak,
igazodnak, megalkudnak.
Pedig vannak álmok, amikért érdemes
kilépni a komfortzónából és megtalálni
a saját életcélt.
Kérdéseimmel a klienseimben keressük
a választ és az álmaikhoz vezető utat.

 

„A gondolatnak varázslatos ereje van.
Csak úgy, mint ahogy a hitnek is.
Higgy istenben, higgy a sorsban, higgy, amibe…
de a legfontosabb, hogy sose add fel
az önmagadba vetett hited.“
logo33